Dermapen4 mikroneulaushoito iholle

Dermapen 4 tehokkain hoito ihosi hoitoon, 1640 reikää sekunnissa !

Dermapen mikroneulaushoito elvyttää ja kiinteyttää ihoa, lisää kollageenin muodostusta ja tehoaa ikämuutoksiin kasvoissa, kaulalla, dekolteella. Korjaa tehokkaasti aknearpisuutta sekä arpia sekä pigmenttimuutoksia ihossa.

Hoito ei sovellu raskaana olevalle tai imettävälle.

Kohtisuora mikroneulaus tasapainottaa ihon talineritystä ja auttaa tehokkaasti epäpuhtaan ihon hoidossa supistaen ihohuokosia.
Dermapen parantaa ihon pintaverenkiertoa, heleyttää ihoa ja vähentää kirjavuutta ihossa.
Kohtisuora mikroneulaus on ainoa lääketieteellisesti hyväksytty mikroneulausmenetelmä couperosa-ihon hoitoon.
Menetelmällä pystytään häivyttämään pikkuryppyisyyttä herkillä alueilla, kuten ylähuulen päällä sekä silmänympärysiholla.
Dermapen hoidolla saadaan aikaan laajamittainen biologinen korjausprosessi ihossa, joka korjaa tehokkaasti aknearpisuutta sekä arpia.

Ei tulehduksia – kertakäyttöiset neulat

Dermapen 4™ on vuosituhannen läpimurto, joka hyödyntää kohtisuoraa neulauspäätä.

Dermapen 4™ liikkuu iholla luoden miljoonia mikrokanavia ihoon käynnistäen ihon luonnollisen korjausprosesssin. Hoito mahdollistaa jopa 80% tehokkaamman aktiiviainesosien kuljettamisen syvälle ihon kerroksiin. Dermapen 4™ on 104% nopeampi kuin muut mikroneulauslaitteet.

1640 reikää sekunnissa !!

Ihon neulaus stimuloi kollageeni- ja elastiinituotantoa kudoksessa, samalla kun se luo ohuita kanavia ihoon tärkeiden ravintoaineiden kuljettamiseksi syvälle ihon fibroblasteihin sekä ravitsemaan dermistä ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uudistuminen nopeutuu.

Edistyksellinen kohtisuora ihon neulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa,. Dermapen aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon, kuin perinteiset mikroneulausrullat. Siksi Dermapen aiheuttaa myös vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa, joten se on turvallisempi ja siitä huolimatta tehokkaampi vaihtoehto. Kertakäyttöiset neulat vähentävät tulehduksen riskiä, ja säädettävä neulan pituus takaa yksilöllisen hoidon. Dermapenillä voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia ja nenää.

Ihanaisessa hoito sisältää: Kasvojen-, kaulan -ja decoltee ihon neulauksen, ihollesi sopivan erikoishoitoseerumin, Ûber Pro happoseerumin, naamion ja hoitovoiteen.

Hoitojen määrä vaihtelee tarpeen mukaan ja se suunnitellaan aina yksilöllisesti tarpeesi mukaan:

Ikääntyvä iho: 3 - 6 hoitoa 6-8 viikon välein
Aknearvet: 4 - 6 hoitoa 6-8 viikon välein
Pigmentti: 2- 6 hoitoa 2 - 6 viikon välein


Ihanaisessa käytetään tehokkaita seerumeita neulauksessa, ihosi vaatimusten mukaisesti

MG-HA35+ sisältää HylaFusea ennennäkemättömällä vahvuudella 35 mg/ml hyaluronihappoa sekä Calphasomes-kuljetusjärjestelmän parempaa imeytymistä varten. MG-HA35+ sisältää myös vallankumouksellisen telomeeriteknologian, joka sisältää geranyyligeranyyli-isopropanolia (GGP), joka auttaa pidentämään solun elinikää.Tämä ahkera Meso-Glide on rikastettu antioksidanteilla, peptideillä, A-, B-, C-, E- ja sinkillä.

Toinen tehokas HA-koostumus, MG-HA35, sisältää HylaFusea ennennäkemättömän vahvuudessa hyaluronihappoa (35 mg/ml) sekä Calphasomes-kuljetusjärjestelmää. Sinkin lisäys nopeuttaa kollageenisynteesiä parantaen ihon korjausta ja toimii ihoa supistavana aineena vähentäen luonnollista öljyntuotantoa. B5-vitamiini edistää ihon luonnollista kykyä kosteuttaa, rauhoittaa, parantaa ja uudistaa ihoa. Se toimii MG-HA35:ssä ja lisää kosteutta , pehmeyttä ja joustavuutta.

MG-BL voi auttaa vähentämään ei-toivotun pigmentaation
ilmaantumista asiakkaille, joilla on itsepäinen hyperpigmentoitunut tai melasma-ihoongelma . HylaFuse-teknologia tarjoaa kosteutta yhdessä luonnollisten ihon kirkasteiden Uva Ursi Leaf Extractin ja C-vitamiinin kanssa. Lakritsijuuri ja Kojic Acid ovat molemmat tyrosinaasin estäjiä, jotka voivat auttaa hidastamaan melaniinin tuotantoa.


MG-CLRAuttaa kirkastamaan ihoa

Antimikrobiset peptidit ja bioyhteensopivat uutteet yhdessä auttavat poistamaan ongelmallisia näppyjä ja parantamaan aknen , mustapäiden/komedojen, suurentuneiden ihohuokosten ja rasvaisen ihon vaivaaman ihon näkyvää ihoa.

MG-CLR sisältää tehokkaita anti-inflammatorisia aineita, oligopeptidi-10:tä ja Boswellia Serrata -uutetta, joiden on osoitettu rauhoittavan ja rauhoittavan ihoa ja vähentävän joitakin ongelmallisen ihon yleisiä oireita. B3-vitamiini sisältää myös anti-inflammatorisia ominaisuuksia ja stimuloi kollageenia vähentämään ryppyjä ja juonteita .

MG-RAS auttaa kumoamaan ikääntymisen merkkejä ja arpia

Tämä Reverse Aging & Scars (RAS) -koostumus sisältää tehokkaan yhdistelmän antioksidantteja, vitamiineja, peptidejä ja kasviuutteita, jotka tunnetaan ikääntymistä estävästä ja tehostavasta vaikutuksestaan. HylaFuse-teknologia varmistaa aktiivisten ainesosien tehokkaan toimituksen.

MG-RAS sisältää Retinaldehydiä, jota pidetään aktiivisina retinoidimuodossa (A-vitamiini). MG-RAS parantaa ja säätelee solujen toimintaa vähentääkseen näkyvästi värjäytymiä ja juonteita, ryppyjä ja karheaa ihoa.


ÜBER Pro Peel

Heti neulauksen jälkeen iho käsitellään ÜBER Pro Peel – kemiallisella kuorinnalla.
DP Dermaceuticals ÜBER Pro Peel sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän erilaisia happoa sisältäviä aktiiviaineita. Über Pro uudistaa ihon ulointa kerrosta ja kirkastaa ihon sävyä sekä vaalentaa pigmenttimuutoksia, tasoittaa ja pehmittää ihoa, vähentää ryppyjä ja juonteita sekä aknearpia.

Lopuksi ihoa hoitaa kangasmaamio

HYLA ACTIVE™ 3D SCULPTURE MASKia sen tehokkaiden kosteuttavien ja parantavien ominaisuuksien vuoksi. Sisältää intensiivisen annoksen HylaFuse™ Complexia – ihosi näyttää virkistyneeltä, sileältä.

HOIDON JÄLKEEN:

Iho saattaa punoittaa voimakkaasti hoidon jälkeen. Iho pitää suojata auringolta ja talven viimalta tehokkaasti heti hoidon jälkeen. Samana päiväna ei suositella urheilua, hikoilua ja pesua (saunomista).

Hoitotulos on yleensä nähtävillä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Pitkäkestoisemmat ja merkittävät hoitotulokset ovat nähtävillä 3 - 6 hoitokerran jälkeen (6 - 8 viikon hoitovälillä).

Ihosi kunto tulee parantumaan jopa 6 - 12 kuukautta hoitojen jälkeen, kun kotihoitoa jatketaan optimaalisilla hoitotuotteilla. Parhaimman hyödyn saat hoitamalla ihoa kotona Dermapen:n omilla DP Dermaceuticals tuotteilla, jotka rauhoittavat, korjaavat ja kosteuttavat ihoa.

Käytä A ja C-vitamiinipitoisia voiteita/seerumia ohjeiden mukaan ihon uusiutumisprosessin tehostamiseksi. Hyvät kotihoitotuotteet vahvistavat ihoa ja maksimoivat sen kyvyn tuottaa tervettä uutta kollageenia Dermapenin aiheuttaman hallitun trauman jälkeen.

IHON HOITO KOTONA:

 • Vältä ihon koskettelua neljän tunnin ajan
 • Saat pestä kasvosi hellävaraisesti kuuden tunnin kuluttua
  (mielellään vasta seuraavana aamuna!)
 • Älä ota aurinkoa käsitellylle alueelle pariin viikkoon
 • Käytä fysikaalista aurinkosuojavoidetta min. SK30 - 50
 • Meikata saat seuraavasta aamusta normaalisti
 • Hoitopäivänä ei saunaa, uimista, hikoilua eikä kylmää viimaa

  Jos ihossa esiintyy kevyttä hilseilyä 4-5 päivää hoidon jälkeen, voit tehdä hellävaraisen kuorinnan. Älä käytä hedelmähappoja 5 pv jälkeen neulauksesta.
  Käytä turvallisia ja laadukkaita ihonhoitotuotteita ohjeen mukaan.
  Älä käytä hoidetulle alueelle viikkoon aloe veraa sisältäviä tuotteita, kortisonivoidetta tai Bepantheniä.

Iho voi tuntua aralta ja hellältä. Pientä kihelmöintiä voi tuntua, älä raavi / koskettele ihoa.

Punoitus on yleensä poissa noin kuuden tunnin kuluttua.
Ihossa ei näy reikiä, naarmuja, verta eikä mustelmia.

Ihon immunologisen toiminnan aktivoituessa saattaa iho olla ensimmäisinä päivinä hyvin kuiva. Tällöin on tärkeää kosteuttaa ihoa. Tehostettua ihon kosteutusta kannattaa suosia ainakin ensimmäinen viikko. Tämä parantaa myös Dermapen hoidon tulosta.