Dermapen4 mikroneulaushoito iholle


Dermapen mikroneulaushoito elvyttää ja kiinteyttää ihoa, lisää kollageenin muodostusta ja tehoaa ikämuutoksiin kasvoissa, kaulalla, dekolteella ja kämmenselissä.

Kohtisuora mikroneulaus tasapainottaa ihon talineritystä ja auttaa tehokkaasti epäpuhtaan ihon hoidossa supistaen ihohuokosia.
Dermapen parantaa ihon pintaverenkiertoa, heleyttää ihoa ja vähentää kirjavuutta ihossa.
Kohtisuora mikroneulaus on ainoa lääketieteellisesti hyväksytty mikroneulausmenetelmä couperosa-ihon hoitoon.
Menetelmällä pystytään häivyttämään pikkuryppyisyyttä herkillä alueilla, kuten ylähuulen päällä sekä silmänympärysiholla.
Dermapen hoidolla saadaan aikaan laajamittainen biologinen korjausprosessi ihossa, joka korjaa tehokkaasti aknearpisuutta sekä arpia. Hoidolla voidaan madaltaa myös raskausarpia.
Dermapen kiihdyttää hiustenkasvua sekä tehoaa ennenaikaiseen kaljuuntumiseen.

Parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidolla.
Elvyttävä kiinteyttävä hoito 3 - 6 hoitokertaa, 6 - 8 viikon välein.
Aknearvet 4 - 6 hoitokertaa, 6 - 8 viikon välein.
Raskausarvet 4 - 8 hoitokertaa, 6 - 8 viikon välein.
Hyperpigmentaatio 4 - 6 hoitokertaa, 2 - 4 viikon välein.

Hoidon tulokset ovat näkyvillä heti ensimmäisen hoidon jälkeen.
Merkittävät ja pitkäkestoiset hoitotulokset ovat nähtävillä 3 - 6 hoitokerran jälkeen
(2-8 viikon hoitovälillä).
Ihon kunto tulee paranemaan jopa 6 - 12 kuukautta hoitojen jälkeen, varsinkin jos hoitojaksoosi yhdistetään Dermapen DP Dermaceuticals kotihoitotuotteet.


Dermapen4-mikroneulaus vai mikroneulausrulla?

Kohtisuora Dermapen mikroneulaus ei aiheuta ihoon epätoivottua repivää traumaa ja vaurioita kuten perinteiset mikroneulausrullat tekevät.

Dermapen4 laitteessa on vallankumouksellinen 16 neulainen hoitopää, joka takaa tehokkaammat tulokset. Dermapen 4 tuottaa jopa 1920 neulanreikää sekunnissa, 104 % enemmän, kuin muu neulauslaite.
Suuremmilla hoitoalueilla 1920 reikää muodostavat ylivoimaisesti enemmän kanavia asiakkaan iholle. Se mahdollistaa nopeamman parantumisen ja hoitotulokset. Patentoitu mikroneulauspää tarjoaa tasaisen, kivuttomamman liukumisen iholla, hyödyntäen laitteen patentoitua meso-glide-teknologian aineiden kuljetinjärjestelmää.

Dermapenin kertakäyttöinen mikroneulauspää lävistää ihon kohtisuoraan automaattisesti värähdellen 1920 kertaa sekunnissa. Perinteisellä mikroneulausrullalla reikiä sekunnissa syntyy vain 200-300. Mikroneulauksessa jokaisessa ihoon syntyvässä mikroskooppisessa reiässä käynnistyy biologinen korjausprosessi. Tämän seurauksena neulatulle alueelle kerääntyy kasvutekijöitä, kollageenin tuotanto aktivoituu ja iho alkaa ylikorjaamaan itseään ja kollageenin tuotanto aktivoituu. Ihossa tapahtuu myös immunologinen aktivoituminen, josta syystä hoito usein rauhoittaa häiriönäppyistä ja epäpuhdasta ihoa.

Käytettävällä mikroneulausmenetelmällä, sekä syntyvien mikroreikien määrällä on suora merkitys myös ihossa käynnistyvän biologisen korjausprossin laajuuteen.
Ravintoaineet kulkeutuvat syvälle ihon fibroplasteihin ravitsemaan dermistä, eli ihon syvempää kerrosta, ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, kollageenin muodostus lisääntyy ja ihon uudistuminen nopeutuu.

Kertakäyttöiset Dermapen mikroneulauspäät minimoivat tulehduksen riskiä ja portaattomasti säädettävä mikroneulapään pituus takaa yksilöllisen hoidon ja juuri oikean mikroneulan pituuden jokaiselle hoidettavalle alueelle. Dermapen mikroneulauksella voidaan hoitaa turvallisesti herkkiäkin alueita, joita ei aiemmin ole tehokkaasti pystytty mikroneulaustelalla hoitamaan, esimerkiksi alaluomien pikkuryppyisyyttä hyvin lähellä ripsirajaa sekä ylähuulen päällä olevia ryppyjä. Dermapen4 laitteella saadaan aikaan tehokkaita tuloksia niin ikääntyvän ihon, kuin medikaalisessa aknearpien hoidossa.

Valmistautuminen toimenpiteeseen:

Hoitoalueella ei saa olla aktiivista huuliherpesrakkulaa. Hoito voidaan tehdä vasta kun iho on parantunut. Jos olet taipuvainen saamaan huuliherpesrakkulan herkästi, kannattaa ennaltaehkäisevästi aloittaa reseptivapaa herpes-estolääkitys tablettimuotoisena edellisenä päivänä.

Toimenpiteen jälkeen:

Dermapen mikroneulauksen jälkeen iholle levitetään rauhoittava naamio ja hoitovoide.
Halutessa ihoon voidaan levittää Cover Recover meikkivoide, joka suojaa ja hoitaa mikroneulattua ihoa. Meikkivoide sopii erittäin hyvin myös epäpuhtaalle iholle, rosacealle, pigmentoituneelle ja ikääntyneelle sekä auringon vaurioittamalle iholle.
Parhaimman hyödyn saat hoitamalla ihoa kotona Dermapen:n omilla DP Dermaceuticals tuotteilla, jotka rauhoittavat, korjaavat ja kosteuttavat ihoa.
Käytä A ja C-vitamiinipitoisia voiteita/seerumia ohjeiden mukaan ihon uusiutumisprosessin tehostamiseksi.

Ihon hoito kotona:

 • Vältä ihon koskettelua neljän tunnin ajan
 • Saat pestä kasvosi hellävaraisesti kuuden tunnin kuluttua
  (mielellään vasta seuraavana aamuna!)
 • Älä ota aurinkoa käsitellylle alueelle pariin viikkoon
 • Käytä fysikaalista aurinkosuojavoidetta min. SK30 - 50
 • Meikata saat seuraavasta aamusta normaalisti
 • Hoitopäivänä ei saunaa, uimista, hikoilua eikä kylmää viimaa

  Jos ihossa esiintyy kevyttä hilseilyä 4-5 päivää hoidon jälkeen, voit tehdä hellävaraisen kuorinnan. Älä käytä hedelmähappoja 5 pv jälkeen neulauksesta.
  Käytä turvallisia ja laadukkaita ihonhoitotuotteita ohjeen mukaan.
  Älä käytä hoidetulle alueelle viikkoon aloe veraa sisältäviä tuotteita, kortisonivoidetta tai Bepantheniä.


Kokemuksia välittömästi Dermapen mikroneulauksen jälkeen:

Dermapen hoidon jälkeen iholla on tasainen lievä punoitus, mutta siihen voidaan laittaa välittömästi hoidon jälkeen hengittävä erikoismeikkivoide, jolloin voit palata normaalitoimiisi.

Iho voi tuntua aralta ja hellältä. Pientä kihelmöintiä voi tuntua, älä raavi / koskettele ihoa.

Ota mukaasi kevyt puhdas huivi, jolla voit helposti häivyttää dekolteelle jäävän hennon rajan. Punoitus on yleensä poissa noin kuuden tunnin kuluttua.
Ihossa ei näy reikiä, naarmuja, verta eikä mustelmia.

Ihon immunologisen toiminnan aktivoituessa saattaa iho olla ensimmäisinä päivinä hyvin kuiva. Tällöin on tärkeää kosteuttaa ihoa. Tehostettua ihon kosteutusta kannattaa suosia ainakin ensimmäinen viikko. Tämä parantaa myös Dermapen hoidon tulosta.