Laadukas happokuorinta ihollesi

Miksi tyytyä muuhun kuin parhaaseen

ekseption on laadukas ammattilaisbrändi, jonka tuotteita on saatavilla yli 45 maassa.
Ekseption-tuotteet on suunniteltu optimoimaan ihon pH-arvoa ja edistämään ihon uudistumista. Tuotteet perustuvat orgaanisiin happoihin, jotka toimivat synergisesti tehokkaiden aktiiviaineiden kanssa. Jokainen tuote on ainutlaatuinen ja auttaa palauttamaan terveen ja hehkuvan ihon.

Raphael Duerinck opiskeli kemiaa ja prosessitekniikkaa Montpellierin yliopistossa (Ranska) samanaikaisesti dermatologian ja biokemian kanssa. Työskenneltyään arvostetuissa farmaseuttisissa yrityksissä Raphael sai inspiraation perustaa oman ihonhoitoyrityksensä. Hän rakensi sen intohimolla ja luovuudella. Espanjalainen ekseption-skincare-yritys on omistautunut kemiallisille kuorinnoille ja tuotteille, jotka perustuvat orgaanisten happojen kuten AHA-, PHA-, BHA- tai retinolin ominaisuuksiin.

Hänen ainutlaatuinen ideansa oli luoda ihonhoitotuotteita, jotka perustuvat esteettisiin lääketieteellisiin hoitoihin ja aktiivisiin ainesosiin. Kokemuksensa bio-kemiasta avulla hän loi tuloksiin perustuvia tuotteita ja ammattimaisia hoitoja, joiden tehokkuus on todistettu tieteellisesti.

Ekseption-skincare-yritys pyrkii luomaan koti- ja ammattikäyttöön soveltuvia rutiineja, jotka johtavat terveeseen ihon kuntoon. Tuotteet perustuvat kaikki eri vahvuisiin ja pH-arvoihin perustuviin orgaanisiin happoihin, jotta asiakkaat voivat rakentaa tuloksiaan ajan myötä.


" Yrityksemme perustettiin vuonna 2004 ja meillä on yli 15 vuoden kokemus ihonhoidon ja esteettisen lääketieteen alalta. Tarjoamme kattavia kosmeettisia ratkaisuja, joita luonnehtii niiden korkea innovaatiotaso ja merkittävä tieteellinen panos. Yrityksellämme on kaikki ISO 9001 ja GMP -sertifioinnit ihonhoitotuotteiden tuotantoon ja jakeluun."


Kemiallinen kuorinta tarkoittaa kuorivien kemikaalien levittämistä iholle, mikä johtaa ihon pintakerroksen ja dermiksen rakenteiden muokkautumiseen. Kuorintojen vaikutukset voivat riippuen monista vaikuttavista tekijöistä ulottua eri syvyyksiin ja vaikuttaa eri rakenteisiin. Stimuloituneissa ihokerroksissa käynnistyvät regeneratiiviset mekanismit, joiden tavoitteena on aiheuttaa objektiivinen parannus ihon rakenteessa ja tärkeintä, ulkonäössä.

ekseption-peelit ovat läpimurto-konsepti ihon uudistamisen ja palauttamisen maailmassa. Kuorintamme kuorivat, uudistavat, hoitavat ja kosteuttavat valittujen happojen ja aktiiviaineiden (peptidien ja hyaluronihapon) synergialla.


Orgaaniset happopohjaiset hoidot:
 • kiinteyttävät ikääntynyttä ihoa, juonteita ja uurteita
 • tasapainottavat epäpuhdasta ja rasvoittuvaa ihoa
 • vaalentavat ja tasoittaa pigmenttimuutoksia
 • rauhoittavat couperosaa ja ruusufinniä (acne rosacea)
 • syväkosteuttavat ja vahvistavat kuivaa ja herkkää, jopa atooppista ihoa
 • kirkastavat sameaa ihoa
 • tasoittavat ihon pinnallisia arpia ja auttaa ihoa uudistumaan terveempänä

Koska ekseption happokuorinta on niin tehokas, hoidon yhteydessä ei tehdä muita toimenpiteitä kuten ihonpuhdistusta ja pitkää hierontaa.
Hoito sisältää
alkupuhdistuksen, esikuorinnan, ihollesi sopivan happokuorinnan, erikoisnaamion, seerumin ja hoitovoiteen.

Hoitosuositus:
2 - 6 happokuorintaa viikon välein.
Kosmetologimme tekevät hoitosuunnitelman ihosi tarpeiden mukaisesti.

Yksikin happokuorinta antaa hehkua ihollesi. Suosittelemme sarjahoitoa ihon syvemmän käsittelyn saavuttamiseksi. Toistuvien kuorintojen ansiosta päästään syvemmille ihon kerroksille.

Yleisiä suosituksia happohoidon jälkeen:
 • älä kosketa tai rapsuta käsiteltyjä ihoalueita
 • älä käytä meikkiä ja vältä hikoilua ja urheilua hoitopäivänä
 • älä käytä voimakkaita puhdistustuotteita 24 tunnin aikana
 • hoida ihoa tehokkaasti kosteuttavilla tuotteilla, käytä päivällä aina aurinkosuojaa SPF50
 • vältä karvanpoistoa viikon ajan happokuorinnasta
 • vältä suoraa auringonvaloa ja altistumista auringolle