Gernétic - ylellistä ihonhoitoa

" GERnétic on tiedettä, kauneuden palveluksessa

   -Albert Laporte "

 

KUINKA MENESTYSTARINA ALKOI?

Gernétic - ammattikosmetiikkasarjan ja tuotteiden tarina alkoi palovammaosastolla Pariisissa 1977 luvulla, jossa ranskalainen biologisti ja tohtori Albert Laporte kehitti uniikin formulan, joka kykeni nopeuttamaan palovammojen paranemisprosessia hämmästyttävän nopeasti, vahvistamalla ihon luonnollista puolustus - ja uusiutumiskykyä.

 

Tämän ainutlaatuisen reseptin huomattiin myös parantavan kokonaisvaltaisesti kehon sekä ihon terveyttä. Synchro - palovammavoide loi johtavan sekä onnistuneen polun kohti laajaa Gernétic-tuotevalikoimaa, joiden teho ja filosofia on ainoaa laatuaan koko maailmassa.

 

KOE GERNÉTIC-ERO

 

Mikä tekee meistä uniikin?

 

Gernétic-sarja syntyi Pariisissa vuonna 1978 - ideologiamme kuvastaa sanoja "Amour Cosmétique"

Tämä nimi ja ideologia kuvastaa mottoamme joka erottaa asiantuntijamme sekä tuotteemme muista: "Gernétic rakastaa ihoa, ei sodi sitä vastaan." Tämä perustavanlaatuinen lähestymistapa on yksi peruspilareistamme vuosikymmenien suosioon, Gernétic ei ole vain hyvä sarja - Gernétic on täysin uniikki sarja koko maailmassa. Gernétic vahvistaa ihon sekä kehon mekanismeja toimimaan optimaalisesti ainutlaatuisten kykyjensä mukaan.
Toimintafilosofiamme on täysin erilainen ja vaikuttava vaihtoehtohoito saavuttaa tuloksia ilman radikaaleja vaihtoehtoja sekä tuotteita, jotka tarjoavat usein lyhyen aikavälin ratkaisuja ihon sekä kehon hoidossa. Gernéticin lempeä lähestymistapa antaa upeita tuloksia, jotka kestävät ja nostavat ihon toiminnot uusiin korkeuksiin.  

Tässä muutamia muita syitä, miksi Gernétic on upea ja aivan erilainen kuin mikään muu, mitä olet ikinä käyttänyt ihosi hoidossa 

- Syntynyt 20 vuotta kestäneiden biologisten sekä gerontologisten tutkimusten pohjalta 

- Kattavat tiedot solujen ravitsemuksesta sekä terapiasta

- Ihon olosuhteet ovat seurausta solutason puutteista

- Tuotteet suojaavat ihon happovaippaa ja ylläpitävät ihon tervettä bakteeritasapainoa

- Käyttää tuotteiden lähteinä ravitsevia molekyylejä, jotka ovat uutettuja Bioteknologian avulla

- Tuotteiden historia ja kehitys alkoi Pariisin palovammaosastoilla 1977 luvulla

 

Syntynyt 20 vuoden tutkimusten jälkeen Biologian, Gerontologian
sekä palovammapotilaiden parissa
Ranskalainen tohtori ja biologi, Albert Laporte, kehitti arvokkaat Gernétic-reseptit vuosien kokemuksien perusteella solubiologiasta. Hänen päivittäinen työskentely sekä vuorovaikutus palovammapotilaiden parissa, antoi Laportelle kokemusta ja ennakointia kehittää täysin uniikkeja kaavoja ihonhoitoon.  

Tuotteiden reseptejä ei laadittu trendikkäiden tai muodissa-olevien ainesosien perusteella, kuten monissa muissa kosmetiikkasarjoissa, vaan pikemmiten tieteellisten perustelujen pohjalta: kuinka solut toimivat, mitkä ovat solujen eliniät ja kuinka soluja voidaan ravita jotta ne kykenisivät toimimaan optimaalisesti. 

Kattava osaaminen Soluravitsemuksen parissa 

Biologia on tiedettä, joka koskee tutkimuksia elämästä ja elävistä organismeista: niiden rakenteesta, toiminnasta, kasvusta, alkuperästä, evoluutiosta sekä jakelusta. Solubiologian tutkimukset osoittavat, että oikeanlaisella soluravitsemuksella solulla on uskomaton kykyä uudistua itsenäisesti. Gernétic kaavat perustuvat solubiologian ja terapian tutkimuksiin, sekä ravitsemusoppiin solujen parissa.


HELLÄVARAISTA IHONHOITOA

Gernétic-tuotteet parantavat energiaa sekä hyvinvointia kaikissa ihosoluissa. Laboratorio on uuttanut uniikit molekyylit jokaiselle solulle sekä tarpeeseen. Tämä on ainutlaatuinen lähestymistapa iho-ongelmien sekä ikääntyneen ihon hoidossa. Esimerkiksi, jos firoblastisolut eivät pysty tehokkaasti tuottamaan kollageenia tai elastiinia, joka johtaa ihon elastisuuden häviämiseen - hoidamme tapausta tarvittavilla ravintoaineilla  jotka vahvistavat firoblastien toimintaa, lopputuloksena ihon kiinteytyminen luonnollisten toimintojen avulla. 
Jokainen Gernétic-tuote auttaa elvyttämään sekä suojaamaan ihoa, hyödyntämällä ihon omaa luonnollista uudistumiskykyä. 

Alber Laporte havaitsi myös mahdollisuudet transdermaalisessa imeyttämisessä: peptidit, oligopeptidit, proteiinit, vitamiinit ja hivenaineet oli mahdollista imeyttää ihoon niiden pienen molekyylipainon sekä polarisuuden avulla. 

 

RAVITSEVAT AINESOSAT, UUTETTUNA LUONNOSTA - IHOSI PARHAAKSI

Gernétic uuttaa aktiiviaineensa hyödyntämällä kehittynyttä biotekniikkaa: yksisoluiset merilevät, erityisesti chlorella ja spirulina, sekä kasvisolut muunnetaan yhdisteeksi, joka sisältää runsaasti aminohappoja, peptideitä tai muita rikkaita elementtejä, kuten hivenaineita ja vitamiineja puhtaista mikro-organismeista.  

Nämä ovat innovaatiot, jotka muodostavat Gernétic-filosofian sekä tutkimukset tänään ja tulevaisuudessa Gernétic-laboratoriossa. Tuotekehittäjät sekä biokemistit etsivät aina uusia mahdollisuuksia, luonnolliseen sekä hellävaraiseen mahdollisuuteen parantaa ihon sekä kehon kokonaisvaltaista terveyttä sekä kauneutta.  

Kaikki tehoaineet joita tuotteissa käytetään, ovat peräisin luonnosta eikä Gernétic-tuotteita ole testattu eläimillä. Tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat kliinisesti testattu ja sisältävät vain iholle turvallisiksi todettuja ainesosia. Kaikki ainesosat ovat kansainvälisen lääkeaineluettelon mukaisia.

 

GERNÉTIC SUOMESSA TÄNÄ PÄIVÄNÄ

Suomessa Gernétic-tuotteet ovat upea etuoikeus: ilmastomme vuoksi ihonhoitomme edellyttää tarkkaa hoitoa, hellävaraisuutta sekä ravitsemusta. Ihonhoitosarja joka vahvistaa ihoa ja luo luonnollisen suojakilven epidermiksen pinnalle, on erityisen tärkeää suomalaisille - etenkin viimaiseen talviaikaan sekä kesän yllättävillä helteillä. Tämän vuoksi, sarja on saavuttanut luottopaikan maassamme - jo yli 30 vuoden kokemuksella. 

Gernétic-tuotteita Suomessa suosittelevat monet ihotautilääkärit sekä kirurgit. Tuotteita käytetään myös kirurgisten toimenpiteiden jälkihoitona. Suomen Kansallisooppera on myös luottanut Gernétic-tuotteisiin monien vuosien ajan. Lähes 100% allergisoimattomia, puhtaita ja laadukkaita tuotteita - herkemmällekin suomalaiselle iholle. 

"0% turhaa julkisuutta, toimimme sanallisesti ja aitojen tuloksien kautta." 

GERnétic - Cosmeceuticals

  • on saatavilla vain kosmetologien välityksellä jo yli 47 eri maassa - Suomessa vuodesta 1988. 

  • aidot tuotteet eivät ole myynnissä tavarataloissa eivätkä myöskään internetin välityksellä

  • ei mainosta maailmanlaajuisesti, vaan käyttää rahan tuotteiden kehitykseen sekä raaka-aineiden ensiluokkaiseen laatuun

  • painottaa kokonaisvaltaista ihonhoitoa ja ravinnon sekä elintapojen merkitystä ihon sekä kehon hoidossa

  • tuotteet valmistetaan hapettomassa tilassa säilyvyyden sekä tehon parantamiseksi

  • tuotteiden käytössä noudatetaan homeopaattista annostelua, vähemmän on enemmän