Gernétic - ylellistä ihonhoitoa

" GERnétic on tiedettä, kauneuden palveluksessa

-Albert Laporte "

Medikosmeettisen ihonhoidon edelläkävijä

GERnétic International on ihon regeneratiiviseen terveyteen keskittyvä hoitofilosofia, joka syntyi yli 40 vuotta sitten Kaakkois-Ranskassa Tohtori ja Biologi Albert Laporten käsissä.

Hänen uransa erikoistui sairaalalääketieteeseen sekä palovammojen hoitoon. Tuotesarjan tuotteet ovat pitkän solubiologian tutkimuksen tulosta. Nämä tutkimukset on suorittanut sarjan perustaja ja biologian tohtori Albert Laporte, jonka elämäntyö lääketieteen parissa erikoistui ihmisen ihosolujen ja matriisin koostumukseen, sekä ikääntymiseen ja gerontologiaan.

Tuotesarja on yksi ensimmäisistä medikosmeettisista ja lääketieteellisistä ammattitason kosmetiikkasarjoista, jonka tuotteet ovat kehitetty tieteellisten tutkimusten pohjalta. Tuotteet ovat kansainvälisesti myös ihotautilääkäreiden, plastiikkakirurgien sekä esteettisten ihonhoitoklinikoiden käytössä. Suomessa tuotteita ovat edustaneet koulutetut kosmetologit yli 30 vuoden kokemuksella.

Ensimmäinen solubiologisten tutkimusten pohjalta kehitetty GERnétic tuote oli palovammaosastoille formuloitu Synchro - erikoisvoide. Lue, mistä kaikki sai alkunsa ja tutustu samalla suosittuun klassikkotuotteeseemme

shutterstock_2009342291-2.jpgBioteknologia ja soluterapia

Tohtori Laporte työskenteli 187 eri kasvin ja 12 erilaisen levälajikkeen parissa. Laboratorio hyödynsi bioteknologiaa tärkeimpien ravintoaineiden eristämiseen näistä botaanisista ainesosista.

Kun tarkat eristykset oli tehty, nämä ravinteet ja tarkat molekyylit sekoitettiin medikosmeettisesti puhtaisiin voidepohjiin. Tarkan molekyylikoon ja painon ansiosta, nämä aktiivit imeytyvät suoraan transdermaalisesti ihosolujen käyttöön, optimoiden niiden toimintaa sekä terveyttä.

Tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja niillä pystytään tehostamaan merkittävästi ihon uudistumista, vastustuskykyä sekä korjaantumistoimintoja. Synchro - voiteella on mahdollista hoitaa niin palovammoja, arpia, ihon herkkyyttä kuin stimuloida fibroblastien toimintaa, jolloin ihossa saavutetaan ainutlaatuisen tehokasta syvävaikutteista anti-age vaikutusta.

Bio-fermentointi ja tutkitut formulaatiopohjat

Tuoteformulaatiot on huolellisesti koottu modernin bioteknologian avulla ja niihin on bio-fermentoinnin avulla uutettu välttämättömät vitamiinit, mineraalit, aminohapot sekä muut luontoperäiset aktiivit tukemaan ihon regeneratiivisia prosesseja, elinvoimaa sekä terveyttä.

gernetic-lotionauxacides.jpgModernia botaanista ihonhoitoa

Puhtaimmilla medikosmeettisilla standardeilla. Tuotteet palauttavat ihon biologisen hyvinvoinnin sekä uusiutumiskyvyn, ylläpitäen tehokkaasti kasvojen nuorekkuutta ja terveyttä.

Iholla on ainutlaatuinen kyky korjata itseään. Valisemalla GERnétic-tuotteet päivittäiseen hoitorituaaliisi, autat ihoasi vahvistamaan biologista uudistumisprosessia. Tuotteet ravitsevat ihosolujasi tutkituilla bioaktiivisilla elementeillä, jotka tukevat ja kiihdyttävät muutosta kohti täydellisiä ihotoimintoja, heleyttä ja terveyttä.

Tuotteemme soveltuvat myös medikosmeettisten laitehoitojen tueksi, tehostamaan ihokudoksiston uudistumisprosesseja. Kun käyt seuraavan kerran mikroneulauksessa tai plasma-hoidossa, löydät valikoimastamme tuloksia tehostavat kotihoitotuotteet!

Kansainvälisesti arvostettu medikosmetiikkasarja

GERnétic International on edustettuna yli 49 eri maassa

Turvalliset ja hyvin siedetyt formulaatiot

GERnétic International tuotteiden valmistusprosessit hyödyntävät korkean suorituskyvyn tekniikoita, jotka täyttävät tiukimmat farmaseuttiset odotukset ja noudattavat Good Manufacturing Processes ISO 22716-standardia

CIMA- biomedikaalinen tutkimuskeskus

GERnétic International on vuodesta 2017 lähtien tukenut Navarran yliopiston CIMAn - biomedikaalista tutkimuskeskusta


HELLÄVARAISTA IHONHOITOA

Gernétic-tuotteet parantavat energiaa sekä hyvinvointia kaikissa ihosoluissa. Laboratorio on uuttanut uniikit molekyylit jokaiselle solulle sekä tarpeeseen. Tämä on ainutlaatuinen lähestymistapa iho-ongelmien sekä ikääntyneen ihon hoidossa. Esimerkiksi, jos firoblastisolut eivät pysty tehokkaasti tuottamaan kollageenia tai elastiinia, joka johtaa ihon elastisuuden häviämiseen - hoidamme tapausta tarvittavilla ravintoaineilla jotka vahvistavat firoblastien toimintaa, lopputuloksena ihon kiinteytyminen luonnollisten toimintojen avulla.
Jokainen Gernétic-tuote auttaa elvyttämään sekä suojaamaan ihoa, hyödyntämällä ihon omaa luonnollista uudistumiskykyä.

Alber Laporte havaitsi myös mahdollisuudet transdermaalisessa imeyttämisessä: peptidit, oligopeptidit, proteiinit, vitamiinit ja hivenaineet oli mahdollista imeyttää ihoon niiden pienen molekyylipainon sekä polarisuuden avulla.

RAVITSEVAT AINESOSAT, UUTETTUNA LUONNOSTA - IHOSI PARHAAKSI

Gernétic uuttaa aktiiviaineensa hyödyntämällä kehittynyttä biotekniikkaa: yksisoluiset merilevät, erityisesti chlorella ja spirulina, sekä kasvisolut muunnetaan yhdisteeksi, joka sisältää runsaasti aminohappoja, peptideitä tai muita rikkaita elementtejä, kuten hivenaineita ja vitamiineja puhtaista mikro-organismeista.

Nämä ovat innovaatiot, jotka muodostavat Gernétic-filosofian sekä tutkimukset tänään ja tulevaisuudessa Gernétic-laboratoriossa. Tuotekehittäjät sekä biokemistit etsivät aina uusia mahdollisuuksia, luonnolliseen sekä hellävaraiseen mahdollisuuteen parantaa ihon sekä kehon kokonaisvaltaista terveyttä sekä kauneutta.

Kaikki tehoaineet joita tuotteissa käytetään, ovat peräisin luonnosta eikä Gernétic-tuotteita ole testattu eläimillä. Tuotteissa käytetyt raaka-aineet ovat kliinisesti testattu ja sisältävät vain iholle turvallisiksi todettuja ainesosia. Kaikki ainesosat ovat kansainvälisen lääkeaineluettelon mukaisia.

GERNÉTIC SUOMESSA TÄNÄ PÄIVÄNÄ

Suomessa Gernétic-tuotteet ovat upea etuoikeus: ilmastomme vuoksi ihonhoitomme edellyttää tarkkaa hoitoa, hellävaraisuutta sekä ravitsemusta. Ihonhoitosarja joka vahvistaa ihoa ja luo luonnollisen suojakilven epidermiksen pinnalle, on erityisen tärkeää suomalaisille - etenkin viimaiseen talviaikaan sekä kesän yllättävillä helteillä. Tämän vuoksi, sarja on saavuttanut luottopaikan maassamme - jo yli 30 vuoden kokemuksella. 

Gernétic-tuotteita Suomessa suosittelevat monet ihotautilääkärit sekä kirurgit. Tuotteita käytetään myös kirurgisten toimenpiteiden jälkihoitona. Suomen Kansallisooppera on myös luottanut Gernétic-tuotteisiin monien vuosien ajan. Lähes 100% allergisoimattomia, puhtaita ja laadukkaita tuotteita - herkemmällekin suomalaiselle iholle. 

"0% turhaa julkisuutta, toimimme sanallisesti ja aitojen tuloksien kautta." 

GERnétic - Cosmeceuticals

  • on saatavilla vain kosmetologien välityksellä jo yli 47 eri maassa - Suomessa vuodesta 1988. 

  • aidot tuotteet eivät ole myynnissä tavarataloissa eivätkä myöskään internetin välityksellä

  • ei mainosta maailmanlaajuisesti, vaan käyttää rahan tuotteiden kehitykseen sekä raaka-aineiden ensiluokkaiseen laatuun

  • painottaa kokonaisvaltaista ihonhoitoa ja ravinnon sekä elintapojen merkitystä ihon sekä kehon hoidossa

  • tuotteet valmistetaan hapettomassa tilassa säilyvyyden sekä tehon parantamiseksi

  • tuotteiden käytössä noudatetaan homeopaattista annostelua, vähemmän on enemmän