Jo 60 vuotta sitten MARIA GALLAND kehitti vallankumouksellisen ja ainutlaatuisen holistisen kauneuden menetelmän, joka perustui energiaan, tarkkuuteen ja harmoniaan, joka on nykyaikana ajankohtaisempi kun koskaan ennen.

Tämän ainutlaatuisen menetelmän perusteena on 100% manuaalinen muotoilutekniikka, joka tuo elinvoimaa soluihin ja palauttaa ihoon energian. Tehokkaiden kotikäyttöön tarkoitettujen tuotteiden ja tasapainoisten elämäntapavinkkien yhdistelmä tuo ihon kauneuden esille välittömästi.

MARIA GALLAND PARIS – 60 vuoden kokemus kauneusmaailmassa – 40 maassa –
lähes 10 000 kauneushoitolassa kauneudenhoito ja hyvinvointi on uskottu Maria Gallandin käsiin.

Jokainen nainen on erilainen ja
jokainen iho on erilainen!


Maria Galland on omistautunut tärkeälle tehtävälleen saattaa sisäinen ja ulkoinen kauneus harmoniaan.

Nykyään hänen yksilöllinen kauneudenhoidon filosofiansa elää edelleen – sisältäen ylivoimaisen valikoiman tuotteita, ainutlaatuisia hoitoja sekä vahvan, innovatiivisen hengen.

Tähän päivään asti tämä kansainvälinen ihonhoidon brändi on säilyttänyt kolme ominaispiirrettään: persoonallisuutensa, elämänilonsa sekä luonnollisesti… pariisilaisen charminsa!

Se kaikki mikä alkoi legendaarisesta Rejuvinating Cream nro 5 voiteesta, on tänä päivänä laajentunut suureksi ainutlaatuisten tuotteiden sarjaksi.

Vuosikymmenien kokemuksen ja tutkimustyön avulla on kehitetty eksklusiiviset ja tehokkaat kasvojen- ja vartalonhoitotuotteet, jotka ovat tarkasti räätälöityjä ihon erilaisiin tarpeisiin.

Maria Galland hoidot Ihanaisessa

MARIA GALLAND Paris - uudistunut kasvohoito MÉTHODE MOSAIQUE MODELANTE

Tämä vallankumouksellinen menetelmä on tehnyt ihmeitä jo 60 vuoden ajan!

Kaikki kipsinaamion raaka-aineet ovat peräisin luonnosta.
Tämä ikoninen mineraalinaamio tuo esille ainutlaatuisen kauneuden.


- Itsestään lämpiävä naamio.
- Tehokas kohottava kasvohoito, joka tarjoaa vaikuttavia tuloksia.
- Toimii kaikilla ihotyypeillä.
- Todellinen räätälöity hoito.
- Huomattavat tulokset jo yhden hoitokerran jälkeen.

D-TOX syväpuhdistava kasvohoito

Uudistunut iho vain 30 minuutissa.

Maria Galland Paris on luonut 100% manuaalisen, kaikille ihoille soveltuvan syväpuhdistushoidon, joka kunnioittaa ihon ekosysteemiä ja tarjoaa todistetun tehon vain 30 minuutissa – poistamalla kuolleet ihosolut, imemällä epäpuhtauksia, avaamalla huokoset sekä edistämällä solujen uusiutumista, säilyttäen samalla ihon yksittäisen ekosysteemin eheyden.

Ainutlaatuinen kauneusmenetelmä, joka antaa iholle mahdollisuuden hengittää uudelleen.

Iho näyttää hehkuvalta ja tuntuu pehmeältä ja raikkaalta.

SENSI REPAIR – kasvohoito herkälle iholle

60 minuutin rauhoittava ja tasapainottava hoito.

SENSI REPAIR hoidon ja tuotteiden intohimo on täyttää herkän ihon tarpeet. Tämän täydellinen reaktiivisen ihon kasvohoito taistelee kolmea yleistä iho-ongelmaa vastaan:

Punoittava iho
Rosacea (ruusufinni)
Ihon kuivuus

Hoito on kehitelty mahdollisimman monipuoliseksi, jokaisen ihon tarpeita vastaavaksi.

SENSI REPAIR tuotteissa ei käytetä allergisoivia hajusteita, parabeenejä eikä eteerisiä öljyjä.


NUTRI´VITAL – perusvoima kuivalle ja erittäin kuivalle iholle

NUTRI’VITAL kasvohoidon ytimessä on uudistunut, madam Gallandin 60-luvulla kehittämä ikoninen yövoide N° 5 Crème Règénératrice. Tämä voimakkaasti ravitseva ja vahvistava voide oli tribuutti Coco Chanelille ja hänen legendaariselle tuoksulleen Chanel N° 5. Voide saavutti nopeasti maailmanlaajuisen maineen. N° 5 voide auttaa palauttamaan ihon joustavuuden ja kimmoisuuden jopa yhdessä yössä. Tämä on vaikuttava ominaisuus vielä tänä päivänäkin.

NUTRI’VITAL tuotteet ja kasvohoito lievittävät tehokkaasti kuivuuden merkkejä, auttavat palauttamaan kuivan ihon mukavuuden tunteen sekä palauttavat ihon suojakerroksen toiminnan normaaliksi.

LUMIN ECLAT hehkua antava kasvohoito

Sileämpi ja kirkkaampi iho 90 minuutissa.

Ainutlaatuinen kauneudenhoitomenetelmä koostuu ylellisestä kasvohoidosta sekä innovatiivisista hoitotuotteista, jotka antavat väsyneelle iholle uuden hehkun.

Rentouttava 60 minuutin hoito sisältää tehopuhdistuksen, ammattimaisen MG hieronnan ja kirkastavan peel-off naamion. Hoidossa käytetään erittäin tehokkaita Lumin Eclat sarjan seerumia ja voiteita. Hoidon jälkeen väsynyt ja eloton iho on saanut uutta elinvoimaa. Hoito minimoi ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä.

HYDRA GLOBAL – Täydellisesti kosteuttava ja energiaa antava kasvohoito

80 minuutin pituinen kosteuden ja raikkauden infuusio.

Sopii kaikille ja kaikenlaisille ihotyypeille.

Optimaalisen kosteuden saavuttamiseksi hoito yhdistää manuaalisen hierontatekniikan tehokkuuden ja intensiivisen kosteuttavan peel-off naamion ainesosat. Erilaiset hierontatekniikat ja ylellinen 33 Ultimate Pro Active Enhancer, joka on tarkoitettu vain salonkikäyttöön ja joka vastaa aktiivisten ainesosien imeytymisestä – takaavat iholle täydellisen kosteutuksen.

Palauta ihosi täydellinen kosteus ihon kosteusvarastot täyttävällä ja energisoivalla hoidolla.

LIFT EXPERT – Absolute youthful lifting kiinteyttävä kasvohoito

96% kiinteämpi iho 90 minuutissa.

Kymmenen eri käsittelyvaihetta – kymmenen askelta täydellisyyteen. Nuorekas hehkuva iho, uudestaan määritellyt kasvojen ääriviivat. Auttaa ylläpitämään kestävää kiinteyttävää vaikutusta ja ihon nuorekkuutta.

100% manuaalinen muotoileva hieronta, runsaiden vaikuttavien aineiden kanssa. Hieronnassa käytetään ainutlaatuisia tekniikoita, jotka on kehitetty erityisesti tähän hoitoon. Modeling Lifting -hieronta palauttaa ihon joustavuuden, määrittelee kasvojen ääriviivat, lievittää painovoiman aiheuttamaa kasvojen roikkumista, parantaa ihon tekstuuria ja tasoittaa ryppyjä. Hoidon todellinen helmi on ylellinen Lifting-naamio. Tehokkaiden aktiivisten ainesosien ja ammattimaisten erityisten levitystekniikoiden ansiosta naamio hoitaa ja kiinteyttää samanaikaisesti .

Hoito soveltuu myös herkälle ja couperosa iholle.

ACTIVE AGE nuorentava ja ravitseva kasvohoito

Täysin uudistunut iho 90 minuutissa.

Yksilöllinen ihonhoito aikuiselle upealle naiselle.

Ikääntymistä ehkäisevä, nuorentava, kosteuttava, ravitseva, rauhoittava ja suojaava Active Age kasvohoito. Hoito on räätälöity kypsän ihon tarpeita vastaavaksi.

Sopii myös herkälle ja couperosa iholle.Hoidossa yhdistyvät tehokkaat ammattituotteet ja 100% manuaalinen hierontatekniikka.

Erittäin tehokas hoito kypsän ihon kauneuden aktivoimiseen!