HydraFacial on kotoisin USA:sta. Tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa.Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les NouvellesEstetiques & SPA:n toimesta useana vuonna peräkkäin sekä vuonna 2015 myös New Beauty -lehden toimesta.Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kuollut ihosolukko, lika, sekä haitalliset mikrobit erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden ja ampullien avulla.
Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito ei satu, ärsytä ihoa eikä aiheuta turvotusta tai punoitusta, jolloin asiakas voi palata arkirutiineihinsa välittömästi hoidon jälkeen.

HUOMAA ! HOITO EI SOVELLU RASKAANA OLEVALLE JA IMETTÄVÄLLE

Miten hoito tapahtuu?

HydraFacialin patentoidulla HydroPeel® -hoitopäällä kosteutetaan, pehmennetään ja puhdistetaan ihoa. Puhdistuksessa käytetään Activ-4 -seerumia, joka pehmentää talia ja syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti.
Seerumi yhdessä HydroPeel® -kärkien kanssa kuorii ihoa tehokkaasti.
HydroPeel® -kärkien erinomainen kuorintakyky perustuu sen patentoituun, spiraalimaiseen muotoon, joka kuorii jokaisella liikkeellä spiraalin useiden urien avulla ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti.
Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen siirrytään ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheeseen, jossa komedot, papulat ja pustelittyhjennetään ilman komedorautaa ja siihen liittyviä epämiellyttäviä tuntemuksia.
Kun puhdistus-, kuorinta- ja ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheet on tehty, siirrytään tehoaineiden imeyttämisvaiheeseen.
Aineet imeytyvät erittäin tehokkaasti syvälle ihoon HydroPeel® -kärjen synnyttämän vesipyörteen sekä vaikuttavien aineiden pienenmolekyylikoon ansiosta.


Mikä tekee HydraFacialista ainutlaatuisen?

HydraFacialTMista tekee ainutlaatuisen sen patentoitu teknologia. Tämän patentoidun teknologian ansiosta se on ainoa menetelmä,joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset komedoista, papuloista ja pusteleista sekä imeyttämään iholle tehoaineita sellaisessa molekyläärisessä muodossa, jonka iho ottaa helpoiten vastaan. Hoitavat aineet jäävätmyös hoidon jälkeen vaikuttamaan iholle useiden päivien ajaksi, mikä parantaa edelleen tuloksia.
HydraFacialin salaisuus piilee sen patentoiduissa, suurikokoisissa HydroPeelTM-hoitokärjissä, joiden patentoitu spiraalimainen muoto mahdollistaa tehokkaanpuhdistuksen ja kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden imeytyksen. Spiraalimainen muoto synnyttää ihollahoitotiivisteistä vesipyörteen, joka yhdessä spiraalien hankaavien reunojen kanssa kuorii ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti.
Samalla vesipyörteellä saadaan syötettyä tehoaineet ihoon tehokkaasti ja siten, että ne jäävät pysymään iholla hoidon jälkeen.

Minkälaisia iho-ongelmia HydraFacialilla voidaan hoitaa?

Auringon aiheuttamat ihomuutokset; ihon värihäiriöt/epätasainen ihonväri
Hienot juonteet ja rypyt sekä kuiva iho
Ihon kirkkauden/kimmoisuuden/kiinteyden puute
Rasvainen iho ja akneiho; tukkeutuneet ja suurentuneet ihohuokoset

HydraFacial hinnat ja hoidot

HydraFacial™ Signature -kasvohoito

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. Puhdistaa, kirkastaa ja kosteuttaa ihon tehokkaasti. HydraFacial™ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle, ohuelle ja couperosa -iholle.

Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, kivuton ihonpuhdistus, tehotiivistenaamion imeytys, hoitava seerumi ja kosteuttava kasvovoide.
Kesto noin 30 min, hinta 95 €


HydraFacial™Clarifying -kasvohoito

Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal™ happokuorinta. Hoitoa täydennetään LED-valohoidolla.
Paksulle / epäpuhtaalle /arvet iholle karheampi hoitopää ja tehokkaampi happokuorinta.

Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, happokuorinta, kivuton ihonpuhdistus, LED-valohoito, tehotiivistenaamion imeytys, hoitava seerumi ja kosteuttava kasvovoide.

Kesto noin 45 min, hinta 139 €


HydraFacial™Age Refinement -kasvohoito
Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä aina pigmenttimuutoksista syviin ryppyihin hyödyntäen, Dermabuilder™ peptidi ampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä HydraFacial™ tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa
myös GlySal™ happokuorinta. Lisäksi hoito sisältää LED-valohoidon.

Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, happokuorinta, kivuton ihonpuhdistus, kiinteyttävän peptidiampullin imeytys, LED-valohoito, tehotiivistenaamion imeytys, hoitava seerumi ja kosteuttava kasvovoide.
Kesto noin 60 min, hinta 179 €


HydraFacial™ Radiance -kasvohoito
Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, happokuorinnan ja fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumin syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä, kuten hormoniperäistä
melasmaa, arpipohjaisia värihäiriöitä, auringon tai kosmetiikan aiheuttamia värimuutoksia. Jokainen hoitokerta vähentää värihäiriöiden näkyvyyttä ja sarjahoitojen avulla on mahdollista päästä värihäiriöistä eroon kokonaan.
Hoitojen jälkeen on syytä suojautua UV-valolle altistumiselta jotta värihäiriö ei uudistuisi.
Hoidon päätyttyä iho on puhdas, kuulas ja ihonväri on tasaisempi.

Sisältää: alkupuhdistus, kuorinta, happokuorinta, kivuton ihonpuhdistus, kirkastavan Britenol erikoisampullin imeytys, LED-valohoito, tehotiivistenaamion imeytys, hoitava seerumi ja kosteuttava kasvovoide.
Kesto noin 60 min, hinta 179 €

Voit tehostaa kasvohoitoa HydraFacial lymfaterapia hieronnalla + 35 eur, noin 15 min

  • poistaa turvotusta / lisää nestekiertoa
  • lievittää ihon stressiä / parantaa ihon väriä
  • helpottaa poskiontelo-ongelmia
  • tasapainottaa ihon kosteuspitoisuutta
  • vähentää hiusjuonteita ja ryppyjä
  • vähentää leikkausten jälkeisiä mustelmia ja turvotusta
  • poistaa kuonaa ja epäpuhtauksia

Hoidoissa käytettävät erikoislaitteet ja tuotteet

LED-valohoito on ihoa parantava vaikutus.
Uudistaa ihoa luonnollisesti.
Käytetään ryppyjen, juonteiden ja aknen hoitoon.
Tulehduksia rahoittava vaikutus.
Hoidetaan rosacea (ruusufinniä), nopeutetaan haavojen ja arpien paranemista.
Autetaan ihoa tuottamaan D-vitamiinia. Nopea ja kivuton.

Activ-4 -seerumi on kaikille ihotyypeille sopiva liuos, joka syväpuhdistaa ihoa samalla kun pehmentää talia ja epäpuhtauksia. Auttaa irrottamaan kuollutta ihosolukkoa kosteuttamalla hoidettavan alueen ihoa. Tuote kosteuttaa myös kuorittavan kuolleen ihosolukon alla olevaa ihoa ja auttaa kiinteyttämään ja silottamaan juonteita.

Beta-HD -seerumi syväpuhdistaa ihoa vesipyörrepuhdistuksen aikana. Pehmentää talia ja epäpuhtauksia. Kosteuttavat ainesosat tekevät ihosta syväkosteutetun. Vaalentaa ihon pinnallisia auringon aiheuttamia värihäiriöitä.

GlySal -happokuorinta on edistyksellinen ihonmuokkausjärjestelmä, jossa yhdistyvät tehokkaan fyysisen kuorinnan ja happokuorinnan edut yksivaiheisessa muodossa. Vaikuttavimmat aineet:
Glykolihappo on tehokkain mahdollinen hedelmähappo, jota käytetään ihon kemialliseen kuorintaan. Tämä AHA-happo on peräisin sokeriruo´osta. Pienen molekyylikokonsa ansiosta tämä happo pystyy tunkeutumaan syvälle ihoon irrottamaan kuolleiden ihosolukkojen sidoksia, korjaamaan rappeutunutta sidekudosta ja häivyttämään ihon juonteita.
Glykolihappo vähentää myös ihon värihäiriöitä sekä poistaa epäpuhtauksia.
Salisyylihappo on b-hydroksihappo (BHA) jonka tehtävänä on pehmentää, kuoria ja poistaa ihon uloimman kerroksen kuollutta ihosolukkoa. Se rauhoittaa ihoa, estää tulehduksia, bakteerien toimintaa ja ihon ärsytystä, tunkeutuu talikerroksen läpi puhdistaen ja avaten ihohuokosia.

Dermabuilder™ peptidiliuos on edistyksellinen, ikääntymistä estävä erikoisseerumi. Tasoittaa juonteita ja ryppyjä, kiinteyttää ihoa ja tasoittaa ihon väriä ja rakennetta. Stimuloi kollageeni- ja elastiiniproteiineja.

Britenol Intensive Spot Correcctor -hoitoliuosta käytetään vähentämään ja poistamaan hyperpigmentaatiota.

Antiox+ tehotiivistenaamio on runsaasti antioksidantteja sisältävä yhdistelmäliuos, joka viimeistelee ja suojaa ihoa Hydrafacial-hoidon päätteeksi. Iho näyttää nuoremmalta ja kiinteämmältä välittömästi. Vaikuttavina aineina toimivat vahva yhdistelmä antioksidantteja, hevoskastanjauutetta, vihreää teetä ja arnikinkukan uutetta sekä hyaluronihappoa, jotka auttavat puhdistamaan ihoa ja taistelemaan ympäristön vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita vastaan.