HydraFacial on kotoisin USA:sta. Tämä kotimaassaan erittäin suosittu ihonhoitoteknologia valloittaa tällä hetkellä koko maailmaa.Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les NouvellesEstetiques & SPA:n toimesta useana vuonna peräkkäin sekä vuonna 2015 myös New Beauty -lehden toimesta.


Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kuollut ihosolukko, lika, sekä haitalliset mikrobit erilliseen jätesäiliöön. Puhdistavaan ja kosteuttavaan perushoitoon voidaan lisätä lisätehoja ja toiminnallisuuksia erilaisten hoitopäiden ja ampullien avulla.
Hoidon jälkeen iho tuntuu puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Hoito ei satu, ärsytä ihoa eikä aiheuta turvotusta tai punoitusta, jolloin asiakas voi palata arkirutiineihinsa välittömästi hoidon jälkeen.

Miten hoito tapahtuu?

HydraFacialin patentoidulla HydroPeel® -hoitopäällä kosteutetaan, pehmennetään ja puhdistetaan ihoa. Puhdistuksessa käytetään Activ-4 -seerumia, joka pehmentää talia ja syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti.
Seerumi yhdessä HydroPeel® -kärkien kanssa kuorii ihoa tehokkaasti.
HydroPeel® -kärkien erinomainen kuorintakyky perustuu sen patentoituun, spiraalimaiseen muotoon, joka kuorii jokaisella liikkeellä spiraalin useiden urien avulla ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti.
Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen siirrytään ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheeseen, jossa komedot, papulat ja pustelittyhjennetään ilman komedorautaa ja siihen liittyviä epämiellyttäviä tuntemuksia.
Kun puhdistus-, kuorinta- ja ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheet on tehty, siirrytään tehoaineiden imeyttämisvaiheeseen.
Aineet imeytyvät erittäin tehokkaasti syvälle ihoon HydroPeel® -kärjen synnyttämän vesipyörteen sekä vaikuttavien aineiden pienenmolekyylikoon ansiosta.


Mikä tekee HydraFacialista ainutlaatuisen?
HydraFacialTMista tekee ainutlaatuisen sen patentoitu teknologia. Tämän patentoidun teknologian ansiosta se on ainoa menetelmä,joka pystyy samanaikaisesti puhdistamaan ja kuorimaan ihoa, tyhjentämään ihohuokoset komedoista, papuloista ja pusteleista sekä imeyttämään iholle tehoaineita sellaisessa molekyläärisessä muodossa, jonka iho ottaa helpoiten vastaan. Hoitavat aineet jäävätmyös hoidon jälkeen vaikuttamaan iholle useiden päivien ajaksi, mikä parantaa edelleen tuloksia.
HydraFacialin salaisuus piilee sen patentoiduissa, suurikokoisissa HydroPeelTM-hoitokärjissä, joiden patentoitu spiraalimainen muoto mahdollistaa tehokkaanpuhdistuksen ja kuorinnan, ihohuokosten tyhjennyksen sekä tehoaineiden imeytyksen. Spiraalimainen muoto synnyttää ihollahoitotiivisteistä vesipyörteen, joka yhdessä spiraalien hankaavien reunojen kanssa kuorii ihoa tehokkaasti, mutta kivuttomasti.
Samalla vesipyörteellä saadaan syötettyä tehoaineet ihoon tehokkaasti ja siten, että ne jäävät pysymään iholla hoidon jälkeen.

Minkälaisia iho-ongelmia HydraFacialilla voidaan hoitaa?
Auringon aiheuttamat ihomuutokset; ihon värihäiriöt/epätasainen ihonväri
Hienot juonteet ja rypyt sekä kuiva iho
Ihon kirkkauden/kimmoisuuden/kiinteyden puute
Rasvainen iho ja akneiho; tukkeutuneet ja suurentuneet ihohuokoset