Laadukas Heliocare aurinkosarja nyt Kauneushoitola Ihanaisessa

TÄYDELLINEN, LAAJAKIRJOINEN SUOJAUS
Heliocare 360º -linja suojaa UVB- ja UVA-säteiltä, HEV-valolta ja infrapunasäteilyltä. Yhdessä vahvistavien ja antioksidanttisten raaka-aineiden kanssa se tarjoaa kokonaisvaltaisen suojan aurinkovaurioita vastaan. Koostumuksissa on valinnanvaraa voiteista ja geeleistä aurinkosuihkeisiin, jotka suojaavat paitsi palamiselta, myös tietokoneiden ja kännyköiden haitalliselta säteilyltä.

KAIKISSA TUOTTEISSA SUOJAKERROIN SPF 50+


Heliocare on korkealaatuinen aurinkotuotemerkki, joka on kehitetty sopimaan kaikille ihotyypeille ja muihin käyttämiisi hoitotuotteisiin ihonhoitorutiinissa.

Heliocare auttaa pitämään ihon terveenä ja suojaa aurinkovaurioilta.

Sarjaa on monesti kutsuttu yhdeksi maailman parhaista aurinkosuojatuotemerkeistä.

TAIANOMAINEN SANIAISUUTE
Sarja sisältää tuotteita sekä sävytettyinä että ilman sävyä ja mineraalisia sekä kemiallisia aurinkosuodattimia, jotka suojaavat ihoa UVA- ja UVB-säteiltä.
Heliocare erottuu muiden aurinkotuotteiden joukosta innovatiivisella raaka-aineellaan Fernblock™, joka on uutettu saniaisesta nimeltä kultaimarre, Polypodium leucotomos.
Sitä on käytetty luonnon omana lääkkeenä ihon tulehdustiloihin
kuten psoriasikseen ja ihottumiin jo vuosikausien ajan.
Kasvilla on uskomaton kyky suojautua valovanhenemiselta ja auringon haittavaikutuksilta, ja sitä kykyä Heliocaren tuotteet hyödyntävät ehkäisemällä ihosolujen tuhoutumista ja suojaamalla ihoa.

Teknologiaa tuotteiden takana on kehittänyt farmaseuttinen laboratorio
Cantabria Labs yhdessä Harvardin yliopiston Dr. Fitzpatrickin kanssa.
Saniaisuutteen avulla ihoa suojataan neljällä eri tavalla:

* DNA-suoja
* Antioksidanttinen suoja
* Immuunijärjestelmän suoja
* Suoja valovanhenemista vastaan
Tämä raaka-aine on kaikkien Heliocaren tuotteiden pohjana, ja yhdessä kaikkein edistyksellisimpien aurinkosuodattimien, antioksidanttien sekä ihoa vahvistavien raaka-aineiden kanssa se tarjoaa parhaan mahdollisen suoja aurinkovaurioita vastaan.

Kun suojaat ihosi hyvin, se pysyy terveenä

Heliocarellä on tuotteita sekä kasvoille että vartalolle sekä suun kautta otettava lisäravinne auringolle altistumista tai aurinkoyliherkkyyttä varten. Tuotteiden nykyaikaiset aurinkosuodattimet ja teknologiat antavat iholle ylivertaisen suojan.

HELIOCARE ADVANCED on aurinkotuotesarja, joka tarjoaa laajaspektrisen UVA- ja UVB-suojan. Sarjan tuotteissa on miellyttävä koostumus, joka myös kosteuttaa ja korjaa ihoa.

HELIOCARE 360º tarjoaa monivaikutteisia koostumuksia, jotka suojaavat ihoa UVA- ja UVB-säteilyltä sekä näkyvältä valolta (HEV) ja infrapunasäteilyltä (IR).

Fernblock® on HELIOCAREn aktiivinen perusainesosa. Se on ainutlaatuinen kasviuute, jolla on todistetusti suojaava ja korjaava vaikutus sekä iholle levitettynä että suun kautta nautittuna. Ainesosa ehkäisee auringon säteilyn haittavaikutuksia, kuten ikääntymisen merkkejä, pigmenttiläiskiä, soluvaurioita ja yliherkkyyttä.

Kaikki Heliocaren tuotteet

Sisältävät laajaspektrisen UVA-/UVB-suojan

On kehitetty kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle

Ehkäisevät auringon aiheuttamia vaurioita ja ihon ikääntymistä

Miellyttävän tuntuisia, palkittuja ja ei-komedogeenisia tuotteita

Ihoasiantuntijoiden ja ihotautilääkäreiden suosittelemia