Microblading kulmat


Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin. Pigmenteissä, joita käytämme yhteistyössä SharpBrowsin kanssa, ei ole raskaaita metalleja ja niitä ei ole testattu eläimillä, eivätkä ne ole haitallisia iholle.

Toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna, microblade-tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta
kokonaan noin vuodessa. Tämä tarkoittaa, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä uusi touchup (=vahvennus) n. 10-12 kk jälkeen ensilaitosta.

Suosittelemme ottamaan 10 - 12 kk jälkeen yhteyttä omaan microblading ammattilaiseesi kulmien uusimisen vuoksi, jotta saamme ehostettua kulmiasi edelleen.


ONKO ALKUPERÄINEN TOIMENPIDE KIVULIAS?

Ensimmäinen kerta voi olla kivulias, mutta se riippuu pitkälti ihosi kivunsietokyvstä ja ihotyypistäsi. Tämä toimenpide ei satu niin paljon kuin oikea tatuointi, kivun tasoa voisi verrata ehkä ennemminkin kulmien nyppimisen kipuun. Erityisherkälle iholle toimenpide sattuu hiukan enemmän kuin normaalille iholle. Joka tapauksessa, kipu jota microbladingista aiheutuu on hyvin pientä ja lisäksi käytämme aineita, jotka lievittävät kipua.


KUINKA KAUAN TOIMENPIDE KESTÄÄ?

Microblading toimenpide voi kestää jopa noin 2,5 tuntia, jos se on sinun ensimmäinen kertasi toimenpiteessä. Varaamme aikaa hyvin, koska emme halua kiirehtiä, vaan haluamme tehdä sinun kulmillesi täydellistä ammattimaista jälkeä. Aika pitää sisällään valmistelun, kulmien muotoilun ja microblade-toimenpiteen.


KUINKA KAUAN KESTÄÄ, ETTÄ IHONI ON TÄYSIN PARANTUNUT?

Yleensä viikosta kymmeneen päivään. Pienet palaset, jotka koostuvat kuolleesta ihosta, verestä ja pigmentistä, irtoavat tässä ajassa.
Noin kuukaudessa pigmentti on täysin asettunut ja kuukauden jälkeen tehdään vahvennus, jossa väriä lisätään kohtiin, joista sitä on lähtenyt liikaa.
Käsittelyn hinta sisältää aina myös ensimmäisen vahvennuksen.
Tämän jälkeen kulmasi ovat täydelliset!


MITÄ IHOLLENI TAPAHTUU TOIMENPITEEN AIKANA?

Toimenpiteeseen liittyy seuraavat asiat: muotoilu, itse toimenpide ja jälkihoito. Muotoilun aikana käytetään Branko Babicin suunnittelemia erikoistyökaluja, jotta mittaamme sinulle täydellisen symmetriset kulmat kasvojen muotojesi mukaan. Piirrämme kulmakynällä uusien kulmiesi ääriviivat ja kun olet nähnyt ja hyväksynyt ne, täytämme ääriviivojen sisältä alueen pigmentillä joka sopii ihon ja hiustesi väriin parhaiten. Ääriviivoja emme tee pigmentillä. Ne pyyhitään kokonaan pois, jotta kulmista saadaan mahdollisimman luonnollisen näköiset.
Väri saattaa tuntua aluksi tummalta, mutta väri tasoittuu kun iho paranee.

Bladingin aikana me käytämme SharpBrowsin erikoisteriä jotka koostuvat 11-14 pienen pienestä terästä, jotka viiltävät ihon pintakerroksen ja työntävät pigmentin sinne. Se voi näyttää hieman tatuoinnilta, jonka vuoksi monet ihmiset luulevat virheellisesti, että siinä on jotain yhteistä pysyvän tatuoinnin kanssa.

Jälkihoidon aikana käytämme kulmiisi rauhoittavia voiteita ja kerromme mitä seuraavien päivien aikana tapahtuu.

MITÄ TAPAHTUU TOIMENPITEEN JÄLKEEN?

Kaikista tärkein asia on pitää ihosi kuivana ja puhtaana.
Tämä tarkoittaa sitä, että et saa uida uima-altaassa, käyttää saunaa tai
hikoilla voimakkaasti parantumisen ajan.
Kulmia ei saa myöskään kosketella ettei iho tulehdu.
Iho voi alkaa hiukan kutiamaan ja siitä voi irtoilla pieniä kuolleita ihonpalasia,
mutta älä siitäkään huolimatta koske kulmiin.
Älä käytä myöskään voimakkaita anti-aging voiteita kulmien alueella.

Saat mukaasi kotihoito-ohjeet toimenpiteen jälkeen.

ONKO JOTAIN SYITÄ MILLOIN EI SAA MENNÄ MICROBLADINGIIN?

On olemassa erittäin harvinaisia ihotyyppejä, jotka eivät reagoi microbladingiin hyvin. Jos sinulla on useita iho-ongelmia, niin silloin suosittelemme olla menemättä. Jos sinulla on esimerkiksi erikoisen rasvainen iho tai erittäin kuiva iho, silloin sinun ei kannata mennä microbladingiin.
Voit aina ottaa yhteyttä ammattilaiseemme Niinaan, joka kertoo sinulle voidaanko microblading tehdä vai ei.


MIKSI ASIAKKAAT YLEENSÄ OTTAVAT MICROBLADING KULMAT?

Asiakkaat valitsevat microbladingin useasta syystä.
Asiakkaalla voi olla vahingoittuneet, hennot tai sairauden takia hän on menettänyt kulmakarvansa ja tämän vuoksi microblading on paras tapa saada luonnolliset kulmat.
Yksi syy on myös helppous.
Voit olla meikkaamatta kulmiasi vuoteen ja ne näyttävät aina hyvältä.
Kuitenkin yleisin syy on se, että microblading tekee kulmistasi viehättävät ja puoleensavetävät.

Microblading kulmat tekee Ihanaisessa Niina Pirttikoski.