Exuviance
- ihonhoidon ja kauneuden asiantuntija

Tilaa tuotteita kotiin Exuviance Suomi

Exuviancen ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu ihmisille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisen ihonhoidon edistysaskeleita.
Mitä lääketieteellinen ihonhoito on?

Lääketieteellisellä ihonhoidolla tarkoitetaan ihonhoitotuotteita, jotka sisältävät tieteellisesti tutkittuja vaikuttavia aineita, kuten AHA-happoja, retinolia, vitamiineja ja antioksidantteja.

Exuviance käyttää mieluiten nimitystä lääketieteellisesti kehitetty ihonhoito, jolla korostetaan sitä, että Exuviancen toiminnalla on lääketieteellinen perusta. Exuviance ei ole ensisijaisesti kosmetiikkayhtiö, vaan dermatologinen yhtiö, jolla on lääketieteellinen perusta. Sen taustalla on AHA-teknologiaa koskevat tieteelliset löydöt.

Tutkimus

Exuviance, joka sijaitsee Princetonissa New Jerseyssä, tekee uraauurtavaa tutkimus- ja kehitystyötä AHA- ja PHA-happoja, laktobionista happoa ja NeoGlukosamiinia sisältävien tuotekoostumusten alueella. Yhtiön perustivat vuonna 1988 dermatologian tohtori Eugene Van Scott ja farmakologian tohtori Ruey Yu.

He tapasivat vuonna 1969 Temple University -yliopistossa Philadelphiassa Pennsylvaniassa. Van Scott oli tuolloin dermatologian professori, ja tohtori Yu toimi tutkimusjohtajana dermatologian laitoksella. Tohtori Van Scott etsi mahdollisuutta säännellä ihosolujen uudistumista. Sitä kautta hän tutustui tohtori Yuhun, joka tutki tiettyjen ihosairauksien kemiallisia ja biomekaanisia ominaisuuksia. Yhteinen kiinnostus ihon uudistumisprosessiin on yli 40 vuotta jatkuneet dermatologisen tutkimus- ja kehitystyön kulmakivi.

Nykyään heillä on yli 120 patenttia ja vielä useampia patenttihakemuksia, jotka koskevat koostumuksia ja hoitoja. He ovat kansainvälisesti arvostettuja AHA-hapon kehitystyön ja dermatologisen käytön edelläkävijöitä. Tutkimustuloksia on julkaistu useasti johtavissa lääketieteellisissä julkaisuissa.

Lääketieteellisesti kehitetty ihonhoitojärjestelmä

Exuviance tarjoaa täydellisen järjestelmän tieteellisesti kehitettyjä, tehokkaita ihonhoitotuotteita, joissa on käytetty alfa- ja polyhydroksihappoja sekä uusimpia tekniikoita ja innovaatiota. Exuviancen ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu ihmisille, joiden iho ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisesti kehitetyn ihonhoitojärjestelmän edistysaskeleita.

Exuviance-tuotteet sopivat kaikille, myös herkkäihoisille. Exuviancen hienovaraisten happojen yhdistelmä tuottaa loistavan tuloksen. Exuviancen ihonhoitotuotteet on kehitetty edistämään ihon luonnollista kuoriutumisprosessia. Kuorinta ja ihosolujen uudistumisen stimulointi poistavat kuolleet ihosolut, jotka tukkivat huokoset ja tekevät ihosta elottoman ja harmaan näköisen. Tilalle tulee uusia soluja, jotka saavat ihon hehkumaan. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho.

Miten Exuviancen AHA-kuorinta eroaa muista kuorinnoista?

AHA-happo kuorii ensin hellävaroen ihon pintakerrosta irrottamalla kuolleiden ihosolujen välisiä sidoksia. Vain kuolleet ihosolut poistetaan. Tämä auttaa kuivaa ihoa, koska hilseilevä ihokerros poistuu tehokkaammin. Lisäksi kuorinta edistää ihosolujen uudistumista ja vanhojen solujen poistumista. Myös elastiini ja kollageeni vahvistuvat. Nämä hyödyt saadaan vain käyttämällä AHA-happoa. Muut kemialliset tai mekaaniset kuorinta-aineet eivät tuota samoja tuloksia.
Exuviancen AHA-hapon pitoisuus, pH-arvo ja vaikuttavuus ovat optimaaliset. Patentoidun järjestelmän ansiosta Exuviancen AHA-happo on erittäin tehokas ärsyttämättä ihoa. Exuviancen AHA-hoito ei vaadi iholta palautumisaikaa. Iho voi punoittaa ja kiiltää hieman hoidon jälkeen. Se menee ohi hetken kuluttua.

Muiden kuorintojen tapaan aurinkoa on vältettävä 1–2 päivän ajan hoidon jälkeen. Ammattimainen ja räätälöityjä Exuviance-hoitoja saa vain koulutetulta ihoterapeutilta, joka räätälöi hoidon juuri sinun ihotyyppisi ja ongelmasi mukaan. Saatavana on erilaisia Exuviance-hoitoja, jotka on tarkoitettu eri ihotyypeille ja ongelmille.
Exuviance-hoito voidaan tehdä myös ilman kuorivaa AHA-käsittelyä.
Kaikissa Exuviance-koostumuksissa on käytetty patentoitua järjestelmää, minkä ansiosta hoidot sopivat kaikille. Exuviance-hoito sopii hyvin myös herkälle iholle.


Exuviance-hoidot yhdessä Exuviance-kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa. Ne vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttiläiskiä, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea. Myös ongelmaton iho hyötyy säännöllisistä hoidoista. Iho säilyy kauniina, ikääntymisen merkit pysyvät poissa pitempään, eikä iho kuivu. Ihosolujen luonnollinen uudistumisprosessi kestää noin 28 päivää. On suositeltavaa käydä hoitolassa noin kerran kuukaudessa, mutta tarve vaihtelee eri ihmisillä. Toisinaan on hyvä käydä sarjahoidossa, jolloin hoitoväli on lyhyempi, ja toisinaan hoitojen väli voi olla pitempi. Voit sopia tästä yhdessä ihoterapeuttisi kanssa. Muutokset näkyvät 1–3 kuukauden kuluttua.

Mitä hoitoon sisältyy?

Exuviance-hoito aloitetaan huolellisella ihoanalyysillä. Seuraavaksi iho puhdistetaan. Sen jälkeen iho kuoritaan hellävaraisesti ja tehokkaasti Exuviancen patentoidulla AHA-hapolla, joka elvyttää solujen uudistumista ja valmistaa ihoa seuraavaa vaihetta varten. Exuviance-hoidoissa ei käytetä hankaavia kuorinta-aineita, koska AHA-kuorinta on sekä tehokkaampi että hellävaraisempi. Kuorinnan jälkeen iho on tarvittaessa valmis syväpuhdistukseen (mekaaniseen puhdistukseen).

Useimpiin kasvohoitoihin sisältyy rentouttava ja verenkiertoa elvyttävä hieronta. (Akne- tai rosacea-ihoa ei yleensä hierota). Lisäksi Exuviance-hierontavoiteet kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Tämän jälkeen on vuorossa ihotyypin mukainen naamio. Hoidon lopuksi iholle levitetään seerumi, silmänympärysvoide ja loppuvoide. Hoidon jälkeen iho on raikas ja hohtava!

Muista tullessasi Exuviance-hoitoon

Kerro ihoterapeutille, jos käytät lääkkeitä, jotka vaikuttavat ihoon. Kerro myös muista seikoista, joilla saattaa olla merkitystä hoidon kannalta.
Parran on hyvä olla ajettu, mutta älä aja sitä samana päivänä, jotta iho ei pistele.
Vältä auringonottoa, sillä hoitoa ei tehdä auringon punoittamalle iholle.
Exuviance-hoito alkaa hoitolassa ja päättyy kotona! Kun hoitolahoitoja täydennetään oikeilla kotihoitotuotteilla, tulos on paras mahdollinen.