BiON - lupaus ihollesi

Huom! tuotteet ovat myynnissä Ihanaisessa, hoidoissa ei käytetä Bion tuotteita.

Ihotautilääkäreiden kanssa yhteistyössä kehitetty BiON luotiin alun perin erilaisten iho-ongelmien, kuten aknen, ruusufinnin ja ikääntyneen ihon hoitoon. BiON-tuotteet saavat aikaan täydellisen aknen hallinnan yli 90% tapauksista. BiONilla on kokonaisvaltainen lähestymistapa aknen hoitoon ja hallintaan, eivätkä sen tuotteet keskity vain oireiden lievittämiseen, vaan myös uusien ongelmien täydelliseen ennaltaehkäisyyn ihossa. 

Viime vuosien huiman tieteellisen kehityksen ansiosta ihon biokemia sekä toiminta tunnetaan nykyään entistä tarkemmin. BiON-laboratorion tutkijat ovat selvittäneet ihon luonnollisia puolustusmekanismeja, sen kykyä itse korjata vaurioita sekä geenejä, jotka säätelevät ihon eri toimintoja ja näiden geenien aktivoimista. 

Miten sarja eroaa muihin ihonhoitosarjoihin?
BiON-tuotteissa raaka-aineet on valittu kasvikunnasta, tuoksut ovat peräisin kasviuutteista ja eteerisistä öljyistä. Se mikä tekee BiONista erikoistuotesarjan ja takaa tuotteiden toimivuuden on ihon kemialliset prosessit ja niiden tunteminen. Raaka-aineet tuotteisiin valitaan tieteellisten tutkimusten perusteella. Tuloksellisen, iho-ongelmiin tarkoitetun ammattihoitosarjan tunnusmerkki on tietynlainen pH-arvo ja vaikuttavien aineiden korkea prosentuaalinen pitoisuus tuotteessa. BiONin tuotteilla pystytään vaikuttamaan tehokkaasti ja täsmällisesti ihon toimintaan.

Käytettäessä BiONin tuotteita eron huomaa varmasti jo 2 kk:n käytön jälkeen,
useimmiten jo aikaisemmin.


Kosmeettisten tuotesarjojen valmistuksessa ei yleensä käytetä hyväksi ihmisen molekyylibiologian tai biokemian asiantuntemusta. BiON-tuotteiden taustalla on ihotautilääkärin ja ihon toimintoihin erikoistuneiden biokemisteiden yhteistyö. Heidän asiantuntemuksena ja uusimpien tieteellisten tutkimustulosten yhdistelmä on mahdollistanut edistyksellisten BiON-tuotteiden kehittelyn.

Tuotteissa käytetään pohjana
edistynyttä biokemiallista tietoa, jota hyödynnetään yhdessä luonnollisten ainesosien kanssa. Näin toimittaessa pystytään kehittämään tehokkaita ja toimivia ihonhoitotuotteita huomioiden ihon vaatimat vitamiinit, mineraalit, proteiinit, aminohapot ja antioksidantit. Ilman niitä ihon luonnollinen kemiallinen tasapaino häviää ja iho menettää puolustuskykynsä bakteereita, tulehduksia sekä vapaita radikaaleja vastaan. BiON-tuotteet ovat huolellisesti suunniteltu edistämään ihon terveyttä ja ulkonäköä, käyttäen luonnollisia ainesosia jotka tuottavat konkreettisia muutoksia ihoon.

BiONin käyttämät raaka-aineet ovat 100 % luonnollisia, eivätkä tuotteet sisällä keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, mineraaliöljyjä, lanoliinia tai parabeeneja.

Tuotteet tarjoavat nämä vakuudet:

- Ei eläintestausta
- Ei haitallisia säilöntäaineita
- Ei väriaineita
- Ei petrokemikaaleja eikä mineraaliöljyjä
- Ei triklosaania
- Ei sulfaatteja
- Ei hydrokinonia
- Ei parabeeneja
- Ei benzoyl peroxidea
- Kaikki tuoksut ja värit ovat 100% puhtaista eteerisistä, luonnollisista öljyistä
  

Tuotteiden tehokkuus perustuu kasviuutteiden yhdistelmiin sekä runsaaseen antioksidanttien määrään. Kaikki raaka-aineet ovat puhtaita ja ne esiintyvät tuotteessa luonnollisessa sekä muokkaamattomassa muodossaan, aina kun mahdollista. BiON pyrkii valitsemaan raaka-aineensa aina eettisyyttä ja kestävää kehitystä noudattaen.

 

Suurin osa aknen hoitoon tarkoitetusta tuotteista keskittyvät vähentämään talineritystä ja torjumaan bakteeritoimintaa. Jatkuvat akneinfektiot johtavat ihon kemiallisen toiminnan epätasapainoon ja heikentevät ihon luonnollista puolustuskykyä ja parantumista. Tästä seuraa se, että akne pitää itse itseään yllä ja saattaa ajan mittaan myös pahentua. BiONin aknen hoitoon tarkoitetut tuotteet ovat poikkeuksellisen tehokkaita, koska sen lisäksi, että ne vähentävät talineritystä ja bakteerituotantoa: tuotteet palauttavat ihon kemiallisen tasapainon sekä luonnollisen puolustuskyvyn sekä terveyden takaisin.

 

ANTIBIOOTIT
Vuonna 2001 Euroopassa järjestetyssä ihotautikongressissa julkaistujen tutkimusten mukaan jopa 60% nykyisistä aknessa vaikuttavista probionibakteerikannoista (propionibacterium acne) ovat vastustuskykyisiä vähintään yhdelle aknen hoidossa yleisimmin käytetyistä antibiooteista. Antibioottihoito auttaa tulevaisuudessa yhä harvempia potilaita ja he tarvitsevat nyt tehokkaita vaihtoehtoja aknen hoitoon - BiON sarja on yksi kasvavimmista ja luotetuimmista vaihtoehdoista akne ihon varmaan sekä turvalliseen hoitoon.

Tärkeimmät ainesosat http://www.bion.fi/#!bion-ainesosat/c1kkk

Tuotteet  http://www.bion.fi/#!bion-tuotteet/chy6